Wednesday, 29 May 2013

a letter fr you


Dear boyfriend ,
when the first time we met ,I honestly had no Idea that you'd be so important to me .tak pernah terfikir pon .tau tak I'm too obsessed with you ,mcm sekarang lah ! hmmmh I don't regrets but why don't we like before ? masa first2 dulu .the moment when you keep chasing me ,keep lurking me  .I missed it .Don't you remember how shy I am when the frst time u asked me to met u ? mcm mana ketaq aku menyorok belakang kak aten yg kurus tu .hang usik aku ,ckp there's someone is watching us .ingat tak ? and the best part is u bought me a nasik lemak on that night .siap pesan lagi "gemok comel takapa" and esok tu kantoi dengan kak lun :(

you know what ,I started like you from the frst time we met at dm .masa hg marah aku tngok hg makan tu .bukan tengok sngt pon .tepandang je .beria marah org 

seriously , I miss the day yg hg dtg kelas ,bagi makanan ,and waving hands dri kelas seberang ! rindu sngt .kenapa skrng tak mcm tu dah ? are u getting bored ?  

Ingat lagi tak how mad you are bila masa kita gaduh u keep calling my name and eida dngn intan ttup telinga aku .hahaha lpastu lari naik dorm nanges nanges .dpan surau dh start buat drama .kalut intan n eida .aahaha ingat tak ? lama jugak la masa tu kitaa gaduh smpai lah satu mlm I decided to call you nak settle smuanya.sapa yg mengalah mlam tu ? smpai aku tdur pon angau .the next day bila jumpa dua2 senyum smpai telinga.

Ingat lagi tak time kantoi diary tu ? bengang ya allah .rasa nak tumbuk je kan .thank god ja'a ada .time tu marah sakit hati sedih smua ada .tpi kalau hg tak bukak bag aku msti kita tak tukar diary mcm skrng kan ? dah dua buku habes .belikan  yg baruuu ;)

tau tak .budak dorm slalu bengang bila depa request aku lukis mesti tak jd ,malas smua alasan lah bg tapi bila planning lukis utk hg smua jd .and bila dh siap .aku tnya depa lawa tak ? semua ckp " huduhhhhh xnak ckp lawa ! kalau ckp lawa mesti kau bg mael "  

aaah rindu 

sekarang cuti dua mnggu ,we stop contact each other .buat hal masing2 .tapi don't you miss me like the way I miss you ? kita dh tak jumpa dkat gedegang .kita tak mengintai .kita tak jeling2 dekat surau .kita tak jumpaaaaaaaa .kita tak tukar diary .no drawing for you and no more sweet quotes .aaaaaahhhhh why we're not like before ???? kenapa semua ni mcm terpaksaa :( mcm ahhh .I don;t know .I had no Idea about it 

tau tak ,sometimes I keep asking why must you ? kenapa boleh aku jatuh dkat hg .I fell in love with you without any reason 

" I don't know why ..."
" I don't know how ... "
 I just did !

so ,please don't break our relantionship .I just need u more than you think .I maybe not perfect ..I'll annoy u .tick you off .say stupid things & then take them back but put all that aside .you'll never find a person that cares & loves you more than me .perasan ? betol kot ! 

dah la ,
nazrol hakim che sharuji , I love you fr all that you are,
all that you have been and all you're yet to be :/)

keep loving you .